Кафе-клуб BIANCO, гр. Стара Загора (2012)
Кафе SELVA в мол ГАЛЕРИЯ, гр. Ст. Загора (2012)
Кафе – гр. Варна (2005)
Ресторант Зорница – гр. Несебър (2003)